Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk, sós vízben megfőzzük, majd összenyomjuk. Az élesztőt a langyos tejben felfuttatjuk. Egy kis lisztet öntünk egy tálba, mehet bele a felfuttatott élesztő, a tojás, a margarin, só, az összenyomott krumpli és annyi liszt, amennyit a tészta felvesz. Nem kell hagyni kelni. A tésztából gömböket formázunk, kiolajozott tepsire tesszük őket, és kézzel egy kicsit lelapítjuk őket. Késsel csíkokat húzunk rájuk, majd bekenjük a felvert tojással (lehet csak a tojássárgájával is). Előmelegített sütőben, alacsony hőfokozaton kb. 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.