Elkészítés: Az élesztőt kevés cukorral, langyos tejjel felfuttatjuk, és a margarin kivételével a hozzávalókkal összeállítjuk. Nem túl puha tésztát kapunk. Kinyújtjuk kb. fél cm vastagságúra, a margarint rákenjük. Háromszor hajtogatjuk, 20-20 perc különbséggel, először négyes, majd hármas hajtással. Két cm vastagra kinyújtjuk, tetejét berácsozzuk, kis méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A tepsin további 20 percet kelesztjük. Megkenjük tojással, és 210 fokra előmelegített sütőben megsütjük. A sülés végére szépen eldőlnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.