Elkészítés: Az összes hozzávalót (először a folyékonyakat, majd a szilárdakat, legvégül az élesztőt) kenyérsütő gépbe tesszük. Bedagasztjuk és megkelesztjük a tésztát, majd lisztezett deszkán átgyúrjuk, és 4 darabra vágjuk. Minden darabot kb. ujjnyi vastag lepényekké nyújtjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük a lepényeket, megolajozzuk, sózzuk, borsozzuk a tetejüket, majd rászórjuk a kukoricát és a bazsalikomot.
180 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük.
Tálalás előtt megkenhetjük fokhagymás vízzel (mint a lángost), ketchuppel, sajttal megszórva is nagyon finom, de fogyaszthatjuk magában is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.