Elkészítés: A pulykamellszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A kukoricához hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, a tojást, az aprított petrezselymet, majd sóval, borssal ízesítjük. Jól összekeverjük, a pulykaszeletekre halmozzuk, végül a húsokat félbehajtjuk, és hústűvel összetűzzük.
Kívülről is megsózzuk, majd forró vajon köröskörül pirosra sütjük. A megsült húsokat kivesszük a serpenyőből, a visszamaradt zsiradékon pedig megfuttatjuk az aprított vöröshagymát.
Megszórjuk liszttel, összekeverjük, felöntjük a tejszínnel, visszatesszük a töltött pulykamellet, és készre pároljuk, míg a hagymamártás krémesre fő. Sóval, borssal, pici cukorral és ecettel ízesítjük.
Kevés olajon megpároljuk a mexikói zöldségkeveréket, majd a félbevágott pulykamellekkel és a tejszínes hagymamártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.