Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, vagy lereszeljük. Elkeverjük az olajjal, a kefirrel és a paradicsompürével. Ízesítsük sóval, borssal, majoránnával, ételízesítővel. A csirkét daraboljuk fel, forgassuk bele a keverékbe, fedjük le fóliával, és hagyjuk pihenni egy éjszakán át a hűtőben. Tegyük a húsdarabokat olajjal kikent tepsibe, öntsük rá a keveréket és fedjük le alufóliával. Süssük magas hőfokon 30 percig, majd levéve a fóliát, mérsékeljük közepesre a hőmérsékletet, és süssük még 20 percig, vagy amíg megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.