Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, elősütjük, majd kivesszük a zsiradékból. Ebbe a zsiradékba belekeverjük a paradicsompürét, és felengedjük a vízzel.
Amikor felforrt, ráöntjük a hússzeletekre, és puhára pároljuk.
Közben a császárszalonnát kockára vágjuk, ropogósra sütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és gombát, az egészet puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk.
Ezt a zsírjára sült ragut ráöntjük a húsra, és összeforraljuk.
Tálaláskor a húsra halmozzuk a ragut, melyhez párolt rizs illik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.