Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 Celsius fokra.
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukor 1/3 mrészével. A tojások sárgáját a maradék cukorral tejföl sűrőségűre keverjük ki. Óvatosan, lassú mozdulatokkal összekeverjük a két masszát. Majd a liszttel szintén lassú mozdulatokkal összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsire kenjük a tésztát, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Még forrón a sütőpapírt lehúzzuk, lekvárral megkenjük, majd feltekerjük. Papírba csavarba hagyjuk kihűlni.
Kihűlés után ferdén szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.