Elkészítés: A lisztet, a sütőport, a tojást, pici sót annyi tejjel gyúrunk össze, hogy közepesen lágy rétestésztát kapjunk, majd kinyújtjuk.
A vajból és a lisztből tésztát készítünk deszkán, amit a fenti kinyújtott tésztába csomagolunk, és együtt dolgozzuk tovább. Négyszer nyújtjuk és hajtogatjuk.
Legvégül fél centiméter vastagra kinyújtjuk, és négyzet alakú darabokra vágjuk. Megtöltjük az elkészített túrós mazsolával. A töltött darabkákat tekerccsé sodorjuk, és vajazott tepsiben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.