Elkészítés: A csirkeszárny szárnyvégeit levágjuk, és leveshez később felhasználjuk. A húsdarabokat megsózzuk, és 15 percre félretesszük.
A tojást gyengén felverjük, hozzáöntjük a sört, megsózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a megtisztított és szétzúzott fokhagymát. A megtisztított gombát, a sonkával, valamint a megmosott petrezselyemzölddel együtt ledaráljuk vagy nagyon apróra daraboljuk, és hozzákeverjük. Annyi lisztet keverünk hozzá, hogy a szokásosnál kissé sűrűbb palacsintatészta-massza legyen belőle.
A szárnyakat először lisztben, majd a tésztában megforgatjuk, és olajba téve, fedő alatt, majd fordítás után fedőt levéve szép pirosra megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.