Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral keverd habosra. Apránként add hozzá a lisztet és a kakaóport, majd forgasd bele a tojásfehérjékből vert kemény habot. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe töltsd. Előmelegíett sütően 180 fokon 20 perc alatt süsd meg.
A krémhez a tejet a pudingporral, 1 evőkanál kakaóporral és a cukorral dolgozz el simára. Lassú tűzön folyamatosan keverve főzd sűrűre. A tűzről levéve törd bele a csokoládét, keverd addig, amíg teljesen szétolvad benne. Ha krém kihűlt, add hozzá a habosra kikevert vajat és a meggyszemeket is. Simítsd a kihűlt tésztára a krémet, és tedd hűtőbe, amíg megdermed a krém.
A tetejét és lehet az oldalát gőz felett megolvasztott, majd kevés olajjal elkevert csokoládéval vond be. Nagyon finom sütemény!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.