Elkészítés: A tésztához 6 tojásfehérjét habbá verünk egy csipet sóval, hozzáadjuk a porcukrot, a tojássárgáját, a lisztet és a szódabikarbónát. 28 cm-es tortaformában megsütjük, ha kihűlt, kettévágjuk.
A krémhez az 5 dl tejjel és az 1 dl erős feketekávéval felfőzzük a 2 csomag pudingport, hozzáadjuk a kristálycukrot. Ha lezártuk a lángot, még forrón beletördeljük a csokoládét, összekeverjük, hagyjuk kihűlni. A 25 dkg margarint kikeverjük a vaníliás cukorral, csipet sóval. A 2 krémet összekeverjük, hozzáadjuk a habbá vert tejszínt.
A piskótát megkenjük a krémmel jó vastagon, belenyomkodjuk a lecsöpögtetett meggybefőttet, a tetejét krémmel elsimítjuk. Ráhelyezzük a másik piskótalapot, majd a tortát bevonjuk a krémmel. Legalább 2 órát hűtjük.
A mázhoz az étcsokoládét felolvasztjuk a margarinnal, és a torta tetejét bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.