Elkészítés: A lisztet, a porcukrot és a sütőport összedolgozzuk, majd a felét kivajazott tepsibe szórjuk. A túrót a mazsolával, a 2 pohár tejföllel és a 4 csomag vaníliás cukorral összekeverjük, és egyenletesen elosztjuk a tepsiben. Rászórjuk a megmaradt lisztes keveréket.
A tejet a 4 tojással elkeverjük, s egyenletesen elosztva a tepsibe locsoljuk. Villával jól megszurkáljuk, és kis margarindarabkákat teszünk a tetejére.
Kb. 20-25 percig sütjük előmelegített sütőben, amíg aranybarna nem lesz a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.