Elkészítés: A combokat alaposan megtisztítjuk, lisztben megforgatjuk, és forró olajban közepes lángon fedő alatt hirtelen rákapatjuk a lisztet. Nagyobb lábasban, kevés olajon feltesszük az apró kockára vágott füstölt húst, apróra vágott hagymát. Mikor ez kellően megsült, ráöntjük a lecsót vagy a kockára vágott paradicsomot, paprikát( vagyis simán mintha lecsót készítenénk!). Ízlés szerint sózzuk. Rátesszük a félig sült combokat, és a legkisebb fokozaton, sűrű, óvatos kevergetés mellett megfőzzük. Sült krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.