Elkészítés: A mellfilét megmossuk, lecsöpögtetjük, kettévágjuk, és enyhén kiklopfoljuk.
A hagymát olajon megpároljuk, felaprítjuk a májdarabokat, és a hagymával tovább sütjük.
A mellfilét a fűszersóval megsózzuk, borsozzuk, és minden darabra teszünk a hagymás májból. Összetekerjük, beborítjuk baconnel, megtűzzük, hogy szét ne essen. Sütőfóliába rakjuk, légmentesen lezárjuk, majd tepsibe tesszük, és 180 fokon sütjük. A sütés
felénél a fóliát a tetején szétnyitjuk és készre sütjük.
Bármilyen köret illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.