Elkészítés: A sonkát ledaráljuk vagy apróra vagdaljuk, majd keverőedénybe tesszük, és hozzáadjuk a majonézt.
A zselatinport feloldjuk a forró zöldséglevesben, langyosra hűtjük, és a sonkás masszába keverjük.
A piros kaliforniai paprikát apró kockákra daraboljuk, a zöldhagymát vékonyra szeleteljük, a petrezselymet és a fürjtojásokat apróra vagdaljuk, majd az aszpikos krémbe forgatjuk.
Ezután egy vízzel kiöblített formába töltjük, és hűtőbe téve 2-3 óra hosszat dermesztjük.
Tálaláskor a formát egy pillanatra forró vízbe mártjuk, kiborítjuk belőle a sonkapástétomot, felszeleteljük, és ízlésesen tányérra rendezzük. Petrezselyemmel díszítjük, és friss pékárut kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.