Elkészítés: A csirkét megmosom, befűszerezem. A hőálló tepsi aljára teszem a lecsót, erre fektetem a fűszeres csirke javát, majd lefedem szorosan alufóliával, és 230 C fokra előmelegített sütőbe tolom. 1,5 órát sütöm, amikor leveszem a fóliát róla, és ropogósra sütöm a bőrét is, ez további 15 perc.
A kukoricás rizshez a megmosott rizst kevés olajon egy nagyobb serpenyőben megpirítom, majd belekeverem a kukoricát, sózom, borsozom, meghintem petrezselyemlevéllel és felöntöm kétszer annyi mennyiségű meleg vízzel. Lassú tűzön párolom, fedő alatt, amíg elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.