Elkészítés: A besózott, borssal megszórt combokat serpenyőben kevés olajon elősütöttem, majd egy jénai tálba helyeztem őket. Egyenletesen elosztottam rajtuk a fokhagymát, a vöröshagymát és a fűszereket meg némi zsírt (akinek nincs, az 5-6 füstölt szalonnakockát tegyen).
Lefedve, 220 fokra elmelegített sütőben sütöttem kb. 1 órán át. Az első fél óra után azonban kivettem, és nyakon öntöttem 1,5 deci fehérborral, majd visszatettem újabb 20 percre. (Vigyázzunk: nehogy hideg legyen a bor! Több szempontból sem lenne szerencsés: pl. a nagy hőmérséklet-különbségtől szétpattanhat a jénai tál. Ha a hűtőből vesszük elő a bort, langyosítsuk fel, mielőtt ráöntenénk!) Az utolsó 10-15 perc előtt meglocsoltam tejszínnel, s készre sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.