Elkészítés: A tésztához a cukrot és a tojást 1 dl tejjel kikeverjük. Hozzáadjuk a mákot, a sütőport és a lisztet, majd a maradék tejet. Jól kikeverjük. Margarinnal kikent, lisztezett, kb. 25x30 cm-es tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 25 percig sütjük (tűpróbával megnézzük). Hagyjuk kihűlni, majd keresztben kettévágjuk.
A krémhez a pudingot kis tejjel kikeverjük. A többi tejet felforraljuk, és a pudinggal összefőzzük. A tetejét kis porcukorral megszórjuk, hogy ne nagyon bőrösödjön, és hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral jól összedolgozzuk, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük (robotgéppel gyorsabb).
A kettévágott tésztára kenjük, ráborítjuk a tetejét, és vaníliás porcukorral szórjuk meg, vagy tortabevonót csurgatunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.