Elkészítés: Egy tepsit vastagon kikenek margarinnal. A kifliket vékony karikákra vágom, szépen sorban leteszem a felét a tepsibe, rászórom a mákos, cukros, fahéjas, pudingporos száraz keverék 2/3-át, majd befedem a maradék kiflivel, erre is szórok egy kis mákos keveréket. Az egészet meglocsolom a végén a mikróban 6-7 percig melegített tej, cukor, citromhéj és margarin elegyével.
Alufóliával lefedem a tepsit, és előmelegített sütőben 40 percig sütöm 180 fokon.
Sárgabaracklekvárral kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.