Elkészítés: A kifliket fél centi vastagra vágjuk. Kivajazunk egy hőálló tálat. A karikák egyharmadát vékonyan megvajazzuk, és sorban egymás mellé helyezzük a tálba. Erre egyenletesen rászórjuk a cukros mák harmadát, majd a citrom reszelt héját. A tejet megmelegítjük, majd 2 tojássárgájával, 10 dkg cukorral és a vanília-aromával jól elkeverjük. Egyharmadát a kiflikre öntjük.
Ugyanígy még 2 réteget készítünk. 10-15 percig fóliával lefedve pihentetjük. Előmelegített sütőben 200 fokon sütjük 20-30 percig sütjük. Amikor már kezd pirulni a teteje, fóliával fedjük le, hogy ne égjen le.
Közben elkészítjük a pudingot, majd tálaláskor leöntjük vele a gubát, valamint megszórjuk dekorcukorkákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.