Előkészítés: A málnát megtisztítjuk, megmossuk. Negyedrészét kb. 5 dkg porcukorral meghintjük, és hűtőszekrénybe tesszük.
Elkészítés: A maradék porcukrot kb. fél l vízzel felforraljuk, ráöntjük a maradék málnára, és összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a vörösbort, alaposan összekeverjük, üvegtálba öntjük, majd belekeverjük a citrom levét és a fahéjat. A levesben elosztjuk a málnaszemeket, és 2–3 órára visszatesszük a hűtőszekrénybe. Tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.