Elkészítés: A mandarinokat lecsepegetjük, a levét felfogjuk, és 4 evőkanálnyiban beáztatjuk a zselatinport, majd hozzáadjuk a maradék mandarinlevet, és egyet forralunk rajta. Kissé kihűtjük, majd összedolgozzuk a cukorral, a túróval és a mascarponéval. Hagyjuk teljesen kihűlni.
A citromokat megmossuk, az egyiknek a héját lereszeljük, mindkettő levét kicsavarjuk. A citromlevet összekeverjük a vaníliás cukorral. A babapiskóták felét éppen csak megforgatjuk benne, és egy akkora formába rakjuk, aminek az alját pontosan kitöltik.
A krémbe keverjük a citromhéjat, a krém felét a babapiskótákra kenjük, megrakjuk mandarinok felével. Megismételjük a rétegezést, és a krémen ízlésesen elrendezzük a maradék mandarinokat. Legalább 3 órára hidegre tesszük, és mentalevelekkel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.