Elkészítés: A vizet megmelegítjük, belemérjük a cukrot, a margarint, a kakaóport, és folyamatos kevergetés közben hagyjuk felforrni egyszer. A lábost elhúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a darált kekszet, a mandulaaromát, majd a darabos kekszet, és még főzzük kb. 5 percig a masszát.
Fóliával bélelt őzgerincformába öntjük, elegyengetjük a tetejét vizes kanállal. Hűtőbe tesszük 1 éjszakára, a tetejére alufóliát teszünk.
Másnap kifordítjuk a formából,eltávolítjuk a fóloát, és szeletelve tálaljuk. Jó átvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.