Előkészítés: Az oregánót és a bazsalikomot leöblítjük, leveleit lecsipkedjük, és apróra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük.
Elkészítés: A mandulaforgácsot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, hagyjuk kihűlni. A tejet a krémsajttal simára keverjük (ha nem elég lágy, adjunk hozzá még tejet). Az oregánóval, a bazsalikommal, a fokhagymával, sóval és borssal ízesítjük. Belekeverjük a mandulaforgácsot. A mártogatóshoz a zöldségeket megmossuk, vékony rudakra, karikákra vágjuk. A krémbe mártva, kevés kenyérrel fogyasztjuk. Különböző fajtájú sajtkockákat is mártogathatunk!
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 302 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.