Elkészítés: Egy serpenyőben kevés olajat hevítek, ebbe rakom a vékonyra szeletelt csirkemel darabokat. Fehéredésig pirítom. Ezután hozzáadom a szeletelt póréhagymát, ezzel is pirítom pár percet. A mangókockákat is belekeverem, ezzel is kevergetem, pirítom pár percet, majd fűszerezem sóval, borssal, őrölt fahéjjal, curryvel, gyömbérrel és fokhagymával.
Végül a felkevert kókusztejet is hozzáadom (a kókusztejpor nem jó, mert vagy mellékíze), először fedő nélkül hagyom, hogy párolódjon, majd a fedőt ráteszem, és lassú tűznél 15 percet párolom, és el is készült.
Párolt rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.