Elkészítés: A 6 darab tojásból, illetve a többi hozzávalóból megsütjük a 24 cm-es piskótát, szép világosra. Előző nap készítsük el, úgy jobban lehet dolgozni vele.
A krémhez a pudingport 3 dl tejben felfőzzük, és még 2 dl tejet adunk hozzá. A tejszínt 1 evőkanál cukorral kemény habbá verjük, és a zselatint a 2 evőkanál vízzel felforraljuk. Kicsit lehűtjük, és a habbal elkeverjük. A mascarponét a maradék cukorral lazán összekeverjük, és a pudingos, tejszínes masszához adagoljuk, hogy könnyű, finom állagú krémet kapjunk.
A tortát 3 lapra vágjuk, megkenjük a krémmel, bevonjuk a tortát vele.
A nyers marcipánt fólia között kinyújtjuk, és a tortát beborítjuk vele, majd a zöld színűből csillagokat szúrunk ki, a natúrból is. Ezzel díszítjük. A színes szalaggal átkötjük. Marcipánból is készíthetünk egy masnit, ami az oldalára kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.