Elkészítés: Bármelyik húsból készítjük is, elsőként lehártyázzuk. A mustárt a fele borssal összekeverjük, a húst körös-körül bedörzsöljük vele. Az olajjal körbekenjük, alufóliába csomagoljuk, és hűtőszekrényben 3 napig így érleljük. Főzéskor kisujjnyi vastagon fölszeleteljük, majd ugyanilyen széles csíkokra metéljük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a hagymát és a fokhagymát nagyon finomra, a kicsumázott paprikát két centis kockákra, a halványzellert körömnyi darabokra vágjuk. Az olívaolajat serpenyőben jól megforrósítjuk, a maradék borsot és a sót beleszórjuk. Amikor már serceg, a húst hozzáadjuk, és erős tűzön kevergetve kb. 3 perc alatt fehéredésig sütjük. Ezután az összes földarabolt zöldséget beleforgatjuk, és további 2 percig pároljuk. A levest ráöntjük, lefödjük és kis lángon 10 percig főzzük. Közben a keményítőt kb. 1 deci vízzel simára keverjük, az étel levét ezzel sűrítjük, végül, ha kell, utána sózzuk, borsozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.