Elkészítés: Serpenyőben felmelegítjük a vajat, hozzáadjuk az olajat, megpirítjuk benne az apróra vágott hagymát és a feldarabolt paprikát, megsózzuk, bőven megborsozzuk. Kis darabokra vágjuk a tengeri halat, serpenyőbe tesszük, elkeverjük a hagymával és a paprikával, s addig pároljuk, míg egészen megfehéredik. Másik edénybe ütjük a nyolc tojást, megsózzuk, hozzáöntjük a másfél dl tejet vagy tejszínt, megszórjuk a finomra vágott metélőhagymával, felverjük, ráöntjük a halra, a serpenyőt lefedjük, s egészen lassú tűzön körülbelül tizenöt percig sütjük, hogy megemelkedjen. Közben kinyomjuk a fél citrom levét, hozzáadjuk az evőkanálnyi vajat, az apróra vágott petrezselymet, megsózzuk-borsozzuk, villával szétnyomkodjuk, jól elkeverjük, nagy tűzálló tál alján elterítjük, és tizenöt percre alsó fokozatra beállított sütőbe tesszük. Amikor kivesszük a sütőből, rácsúsztatjuk a halas omlettet, hogy felszívja a citromos vajat. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.