Elkészítés: A babapiskótát zacskóba tesszük, nyújtófával morzsásra törjük. Amargarint megolvasztjuk, hozzáadjuk a babapiskótát, a diót, a darált kekszet, a cukrot és a tejet, jól össze dolgozzuk.
Egy tortaformát kikenünk, kanálal belenyomkodjuk a masszát és elsimítgatjuk.
A joghurtokat tálba öntjük, simára keverjük a mascarponéval és a cukorral. A zselatint elkészítjuk a csomagon olvasható leíráss szerint, és a krémhez adjuk. Utána kétfelé osztjuk a krémet. A megolvasztott csokit az egyik krémhez adjuk.
A kétféle krémet evőkanalanként, váltakozva az előkészített tortaalapra adagoljuk, egy villával kissé elkeverjük, ettől lesz szép márványos a tortánk. Betesszük a hűtőbe dermedni, másnap fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.