Elkészítés: A csirkecombokat félbevágom, fűszerezem, állni hagyom 1-2 órát, majd kivajazott tepsibe helyezem, zsályalevéllel megszórom, ráöntöm a fehérbort. Sütöben - először fólia alatt - párolom, majd leveszem a fóliát, a húst körbeöntöm főzőtejszínnel, ráteszem a combokra a csíkokra vágott szalonnát. Visszateszem a sütőbe. Amikor pirul, rámorzsolom a márványsajtot, és rövid idő alatt készre sütöm. A rizst előirás szerint elkészítem. Tálalásnál merőkanállal gombócot formázok a rizsből, és salátával bélelt tányérra helyezem a szaftos combokkal együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.