Elkészítés: Egy edénybe teszünk kb. 1 dl olajat, sóval, borssal, gyömbérrel, szerecsendióval és fokhagymával ízesítjük, összekeverjük, beleforgatjuk a csirkemelleket, és a hűtőbe rakjuk 1-2 órára.
A márványsajtot összemorzsoljuk, ráöntjük a tejszínt, összekeverjük, ezt is betesszük a hűtőbe.
A pácolt csirkemellek mindkét oldalát pici olajban 2-2 percig sütjük, majd jénaiba tesszük, ráöntjük a tejszínes márványsajtot, letakarjuk alufóliával. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 30 percig sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.