Elkészítés: Besózom a húst, és kb. 1 órát állni hagyom. A máz hozzávalóit egy mérőedényben összekeverem. Mikor már eleget állt a hús, ha bőrös, akkor a bőr alá kanalazom a mázat és csak vékonyan kenem meg kívülről, de ha nincs bőre, csak beleforgatom a mázba a húsokat, majd kiolajozott tepsibe rakom, lefóliázom, és kb. 3/4 órát párolom, majd levéve a fóliát, sűrűn locsolgatva szép pirosra sütöm.
Vigyázat! A méz miatt könnyen megéghet! Aki szereti tejföllel locsolhatja és petrezselyemmel megszórhatja.
A papanaszi hozzávalóit összekeverem, a tojások fehérjét habbá felverve keverjük hozzá, majd 15 percet állni hagyjuk, majd vajban vagy olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.