Elkészítés: Ugyanúgy készül, mint a hagyományos lecsó, csak ebbe padlizsán és fokhagyma, na és persze bazsalikom és olívaolaj is kerül.
A felaprított hagymát kevés olívaolajon megdinsztelem, majd hozáadom az aprított fokhagymát, majd a darabolt TV paprikát és kápiapaprikát. Ha kicsit összeesett, hozzáadom a felkockázott padlizsánt és paradicsomot, ha szükséges, pici vizet öntök alá, sózom.
Amikor a zöldségek megpárolódtak, összesültek, fűszerezem borssal és pici mézzel, majd hozzáadom a felaprított petrezselymet és bazsalikomot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.