Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 175 fokra (gázsütőn 4-es fokozat), és a muffintepsi horpadásait kibéleljük egy-egy papírkapszlival.
A puha vajat robotgéppel habosra keverjük a cukorral, a reszelt citromhéjjal és a vaníliaaromával. Egyenként hozzádolgozzuk a tojásokat, majd a géppel hozzávegyítjük a tejet és a rumot is.
A lisztet összekeverjük sütőporral. Fakanállal 2-3 részletben hozzáadjuk a vajas-cukros-tojásos-tejes-rumos masszához, aztán ebbe belekeverjük a gyümölcskeveréket.
A kész tésztát arányosan szétosztjuk a muffintepsi horpadásaiban, és a muffinokat 20-25 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.