Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál kettévágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A combokat sózzuk.
A medvehagymát nagyon apróra vágjuk, majd elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük, ráöntjük a medvehagymás tejet, és hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha 1 napra!
A combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük, majd rozslisztbe, felvert tojásba és rozsos zsemlemorzsába panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.