Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Minestrone recept
Minestrone
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Rozsliszt

Receptek rozsliszt hozzávalóval

Leírás

A rozs a búza után a legfontosabb gabonafélénk. A belőle őrölt rozsliszt B-vitaminban, kalciumban, magnéziumban, foszforban gazdag. Támogatja az immunrendszert, növeli a fizikai aktivitást.

Rozslisztből leginkább kenyeret sütnek, de süteményekhez, tésztaételekhez, sőt főzelékek sűrítéséhez is kiváló. Megkülönböztetünk világos és sötét rozslisztet, amely a maghéj-tartalomra vonatkozik. A rozskenyér sűrűbb, tömörebb, ám egészségesebb a fehérkenyereknél.

Tápérték(100 g)
349 kcal Energia
1.5 g Zsír
63.6 g Szénhidrát
10.9 g Fehérje
Rozsliszt receptek (85 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.