Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Puncstorta  recept
Puncstorta
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Rozsliszt

Receptek rozsliszt hozzávalóval

Leírás

A rozs a búza után a legfontosabb gabonafélénk. A belőle őrölt rozsliszt B-vitaminban, kalciumban, magnéziumban, foszforban gazdag. Támogatja az immunrendszert, növeli a fizikai aktivitást.

Rozslisztből leginkább kenyeret sütnek, de süteményekhez, tésztaételekhez, sőt főzelékek sűrítéséhez is kiváló. Megkülönböztetünk világos és sötét rozslisztet, amely a maghéj-tartalomra vonatkozik. A rozskenyér sűrűbb, tömörebb, ám egészségesebb a fehérkenyereknél.

Tápérték(100 g)
349 kcal Energia
1.5 g Zsír
63.6 g Szénhidrát
10.9 g Fehérje
Rozsliszt receptek (85 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.