A halat megtisztítjuk, besózzuk, majd paprikás 1 evőkanálnyi rozslisztbe forgatjuk, utána olajon hirtelen megsütjük. Közben apróra vágjuk a hagymát, felkarikázzuk a paprikát és egy serpenyőben pici só hozzáadásával dinszteljük, majd beletesszük a felkockázott paradicsomot, felengedjük egy dl vízzel, jól kiforraljuk, ebbe rakjuk az elősütött harcsafiléket. Óvatosan rázogatjuk, 2-3 percig hagyjuk párolódni.
Elkészítjük a habarást: a tejfölt és a joghurtot a liszttel csomómentesre keverjük, hígítjuk egy kis tejjel, a harcsa szaftjából hozzákeverünk, majd, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a paprikáshoz, besűrítjük vele, és ha felforrt, elzárjuk a tűzhelyet. (Ha túl sűrű lenne a mártás lehet egy kis vizet hozzáadni.)
A tésztát bő, sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük. Egy serpenyőbe rakjuk, ráhintjük a túrót, majd jól összerázogatjuk. Forrón tálaljuk a harcsapaprikással. Tálaláskor adhatunk mellé tejfölt, vagy joghurtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.