A sült csirkehúst összeforgatjuk a kimagozott, felaprított paprikával, a megmosott, lecsepegtetett spenóttal, a felkockázott mozzarellával és a paradicsomszósszal.
A pizzatésztát kitekerjük, és felvágjuk 12 egyforma háromszögre, 6 darabon elosztjuk a spenótos keveréket. A tésztaszéleket megkenjük a tejjel elhabart tojással, majd befedjük mindet az üres tésztadarabokkal, és összenyomkodjuk a széleket.
A batyukat sütőpapírral bélelt tepsiben tesszük, megkenjük a tetejüket a maradék tejes tojással, megszórjuk egy kevés reszelt parmezánnal, végül 190 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.