A húst felszeleteljük, minimálisan klopfoljuk, majd sóval, borssal fűszerezzük. A hússzeleteket paprikás rozslisztbe forgatjuk. Egy serpenyőbe olajat, majd vajat teszünk és beletesszük a hússzeleteket.
Mindkét oldalát megpirítjuk, oldalanként 2-3 perc, ameddig szép színt kap, majd hozzáadjuk a rozmaring ágat, a fehérbort, majd ha felforrt betesszük 160 fokos sütőbe 10 percre.
Eközben egy kis lábasba 1 dl vizet öntünk, kis cukrot adunk hozzá, majd hozzáadjuk a meghámozott és felezett almát, rátesszük a mirelit áfonyát,meghintjük a zselésítővel, kavargatjuk, és ha felforrt levesszük a lángról. A szűzpecsenyét a gyümölcsöntettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.