A túrót a tojásokkal, a cukrokkal, a vajjal és a tojások sárágájával, egy botmixerrel összetirmixoljuk, krémesítjük. Ha elérte a vaníliás krétúróhoz hasonlatos állagot, egy csomag zselatinport is hozzádolgzunk a botmixerrel.
Egy 18 cm-es, kapcsos tortaformát vékonyan kikenünk vajjal, majd beleöntjük a túrós masszát, elsimítjuk és kb, órára a hűtőbe tesszük.
Az idő leteltével kivesszük a tortánkat a hűtőből, és ráborítjuk, majd szépen elegyengetjük, és kissé belenyomkodjuk az áfonyaszemeket, és pár órára még visszatesszük a hűtőbe.
Tálalás előtt egy melegvizes szivaccsal áttörtöljük a tortafománk oldalsó keretét, hogy könnyebben lapttintható legyen, majd kinyitjuk, és óvatosan lehúzzuk a torotaformát.Langyos vízbe mártott, éles késsel szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.