A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 22 cm hosszú, doboz alakú formát kibélelünk sütőpapírral. A tojásokat habosra keverjük a sztíviával, és beleszitáljuk a sütőporral elvegyített lisztet. Jól összeforgatjuk, majd a fahéjjal és a citromaromával ízesítjük.
Az almakarikákat apró darabokra vágjuk, elvegyítjük az áfonyával, és a masszába dolgozzuk. A tésztát az előkészített formába töltjük, és az előmelegített sütő aljában sütjük 30-40 percig. Tűpróba után kivesszük a sütőből, és a formában hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.