Elkészítés: A piskótalap elkészítéséhez a tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a cukor 1/3-ával habosra keverjük. A fehérjéket a többi cukorral keményre verjük. A sárgákhoz óvatosan hozzáadjuk a fehérjékből vert habot, a lisztet, a kakaót, a sütőport. 2 cm vastag lapként, sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokos sütőben kisütjük. Ha a lapok kihűltek, levesszük a sütőpapírt, és kibéleljük vele a fém sütőformát.
A pudingport tejjel, zselatinnal, cukorral felfőzzük, majd ha kb. 30 fokra lehűlt, tejszínhabbal lazítjuk. Magozott meggyet keverünk a krémhez, majd a formába töltjük. A legjobb forma egy mélyebb őzgerinc.
Piskótalappal lezárjuk, és hűtőben 1-1,5 óra hosszát dermesztjük. Ezután a formából kivesszük, olvasztott csokoládéval bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.