Elkészítés: A csokoládét gőzfürdő felett felolvasztjuk, majd szilikonos sütőpapírral bélelt tálcára öntjük, és evőkanállal vékonyan elsimítjuk, hogy nagy csokoládétáblát kapjunk. Hűtőbe téve megdermesztjük, majd forró vízbe mártott szív alakú kiszúróval 24 szivet szaggatunk, és visszatesszük a hűtőbe. A habtejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, a meggylekvárt krémesre turmixoljuk, belekverjük a porcukrot, és lazán a tejszínhabba forgatjuk. A szívek harmadrészét tálcára tesszük, a meggyhabot csillagcsövű habzsákba töltjük, és kis rózsákat nyomunk belőle a szívekre. Ezután ráfektetjük a következő szivet, majd erre megint hab kerül, végül a tetejét szívvel zárjuk. Ha elkészültek, 2- 2 meggyhabbal rétegezett csokoládészivet tányérra teszünk, és meggyhabrózsával díszítjük.Citromfűvel is díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.