Elkészítés: 1. A csirkemellet és a sárgadinnyét kockázzuk fel. A meggyet magozzuk ki.
2. Tegyük egy műanyag dobozba a csirkét, a meggyet és a sárgadinnyét. Szórjuk meg 2 teáskanál fahéjjal, sóval, borssal, gyömbérrel. Öntsük rá a meggylevet. Fedjük le a dobozt, és tegyük 1 éjszakára hűtőbe.
3. Másnap egy teflon serpenyőben közepes lángon, folyamatosan kevergetve főzzük. Adjuk hozzá a szegfűszeget és 1 teáskanál fahéjat. Főzzük addig, amíg a hús megpuhul és elfő a leve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.