Elkészítés: A tököt hámozás nélkül hosszában négybe, majd 1/2 cm-es szeletekre, a kicsumázott paprikát karikákra, a megtisztított hagymát félkarikákra vágjuk.
Egy serpenyőben felhevítjük a zsiradékot, és sütni kezdjük rajta a tököt és a zöldpaprikát. A serpenyőt fedjük le, vagy öntsünk bele kevés vizet, nehogy a zöldségek megégjenek. Szórjunk rá kevés sót, és gyakran kevergessük. Mikor már majdnem készre sült, adjuk hozzá a hagymát, és aki szereti, a vékony csíkokra vágott erős paprikát. Ha a hagyma is megüvegesedett, ráöntjük az elhabart és csipetnyi sóval ízesített tojást, és szilárdulásig sütjük.
Friss kenyeret, és kovászos uborkát fogyasztunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.