Elkészítés: A kétféle húst hártyáitól megszabadítjuk, és 2 cm vastag érmékre szeljük. Egy zárható tetejű edényben a pácnak valókat akkurátusan összekeverjük, a húst lazán beleforgatjuk, és lefedve a hűtőben hagyjuk. Három óra hosszáig feléje sem nézünk.
Addig készítsük elő a grillsütőt, csináljunk salátát, fröccsöt, miegymást. Ha már kellőképpen éhesek vagyunk, és a faszén is izzik, akkor öblítsük le a gombát, szárastól vágjuk félbe, és a pácolt húsokkal váltakozva olajozott nyársra húzzuk. (A nyársnak megfelel a kihegyezett hurkapálca, de lehet készen kapni ötvenes csomagokban bambusznyársat, az jobb, mivel nehezen gyullad meg.) Kissé megsózzuk, és a rácsra téve közepesen izzó parázs fölött, többször megfordítva kisütjük.
Körítsük fóliában sült fűszeres-túrós burgonyával, és öblítsük le egy kellemes merlot-val.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.