Elkészítés: A darált kekszet kis cukorral és a margarinnal összegyúrom, valamint épp annyi tejet adok hozzá, hogy linzertészta keménységű masszát kapjak. A tortaformát kikenem margarinnal, valamint megszórom darált keksszel, hogy ne ragadjon. A tésztát belenyomkodom egyenletesen.
A mascarponét elkeverem 6-7 evőkanál porcukorral, valamint a vízgőz felett megolvasztott étcsokoládéval. A megmosott és alaposan lecsepegtetett málnát a tésztára rakom, majd a krémet a tetejére kenem, elegyengetem.
A habfixálót a habtejszínnel és egy kis cukorral kemény habbá verem, majd a krém tetejére kenem. Díszíthetjük hántolt mandulával, málnaszemekkel, csokidarával is. Érdemes néhány órára a hűtőben lehűteni a tortát, így lesz igazán isteni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.