Előkészítés: A kockából 2 dl vízzel levest főzünk, és belekeverjük a chilit. A tofut kockákra vágjuk, és a levesben kb. 20 percig pároljuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk. A tofut alaposan lecsepegtetjük, és az olajban megpirítjuk. Kiszedjük, és melegen tartjuk. A zöldségkeveréket fagyottan az olajba szórjuk, kissé megpirítjuk, a pácléből hozzáöntünk 1 dl, és puhára pároljuk a zöldségeket. Sóval, borssal, ha szeretjük erősen, még chilivel ízesítjük. Leszűrjük a szójacsírát, beleforgatjuk a zöldségkeverékbe, és összeforraljuk. A tofukockákkal összekeverjük és kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.