Elkészítés: Olajon üvegesre dinszteljük a finomra vágott hagymát. A tűzről levéve belekeverjük a köményt és az erős paprikát. Visszatéve a tűzre rárakjuk a lebőrözött, kicsontozott és kockára vágott csirkemellet. Fehéredésig sütjük, majd a serpenyőből kivéve félretesszük.
Másik serpenyőben a megmosott rizst megfuttajuk, hozzáadjuk a mazsolát, a kukoricát levével együtt. Beletesszük a húst, a főtt babot és a marinált paprikát. Végül annyi vízzel öntjük fel, hogy bőven ellepje. Belekeverjük a curryt, sóval, borssal ízesítjük, óvatosan összekeverjük, majd az edényt befedjük. Felforralva kis lángon keverés nélkül 25 percig főzzük. Azután levesszük a tűzről, és a fedőt rajta hagyva 20 percig saját gőzében hagyjuk állni.
Tálalás előtt villával óvatosan megkavarjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.