Elkészítés: Először a lisztet átszitáljuk, majd hozzáadjuk a szódabikarbónát, a szintén átszitált porcukrot és a fűszerkeveréket. Ezeket szárazon összekeverjük. Ezután a margarint felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztes keverékhez, majd hozzáadjuk a mézet és a tojást.
Összegyúrjuk, kinyújtjuk, különböző formákra kiszúrjuk, 180 fokon, előmelegített sütőben, lisztezett tepsiben sütjük (az idő változhat kb. 5-8 perc, nagyon kell vigyázni, nehogy megégjen!)
Kisülés után egy ecsettel leseperjük a lisztet a figuráról. Kihűlés után bevonhatjuk mázzal: 1 tojásfehérjéhez adunk 23-25 dkg átszitált porcukrot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.